Homecoming

Dress Up Days

Mon - Oct 10 - PJ Day
Tue - Oct 11 - Tourist/Paparazzi Day
Wed - Oct 12 - Class Wars
9th Grade: Yellow
10th Grade: Orange
11th Grade: Black
12th Grade: White/Toga



Wednesday Oct 12th - Assembly Schedule

Period 5: 7:28am - 8:48am (80 minutes)
Assembly: 8:53am - 9:33am (40 minutes)
Period 6: 9:38am - 10:58am (80 minutes)
LUNCH: 10:58am - 11:30am (32 minutes)
Period 7: 11:35am - 12:55pm (80 minutes)
Period 8: 1:00pm - 2:20pm (80 minutes)



Thursday - Oct 13th - Parade and Home Football Game

Parade @ 4:30pm
Starting at Temple Beth Shalom (top of Cunningham)
Tailgate immediately after parade
Football game vs North Salem @ 7:00pm



Friday - Oct 14th - Dance

In the Commons
8:00 - 11:00pm
Tickets - $5 with ASB Card, $8 without ASB

Signatures

  • Created By Kendall Shadduck -- 4/10/2017
Salem-Keizer Public Schools promotes equal opportunity for all individuals without regard to age, color, disability, marital status, national origin, race, religion or creed, sex or gender, sexual orientation, or veteran status. Learn More